Moderna privjesna svjetla u unutrašnjosti

Dizajneri se široko koriste u interijerima privezak moderne lampe… Praktični su, funkcionalni, lako se instaliraju, svestrani su i mogu ukrasiti bilo koju sobu.

Ovoj grupi rasvjetnih uređaja zajedničko je jedno – način montiranja na strop. Ovo pričvršćivanje se vrši pomoću ovjesa, podesivih po visini. Omogućuju vam promjenu intenziteta i smjera svjetlosti. viseće lampe u unutrašnjosti ne samo da osvjetljavaju sobu, već joj daju i originalnost, mogu postati “vrhunac” i ukras sobe.

Privjesna svjetla razlikuju se na nekoliko načina:
  • Specifikacije. Prilikom izbora privjesak moderna lampa njegova snaga i veličina igraju glavnu ulogu. Opseg podešavanja visine ovjesa je također važan, omogućavajući vam promjenu osvijetljenog područja.
  • Dizajn. Privjesna svjetla mogu se koristiti u bilo kojem dizajnu enterijera. Plastika je pogodna za tehno, metal – za visoke tehnologije, drvo, tekstil – za kantri stil, bronza, staklo – za klasični stil.
  • Primjena. Privezak moderne lampe može se koristiti za osvjetljavanje prostorija u bilo koju svrhu, kako stanova, tako i trgovina. Izgledaju podjednako povoljno i u malim sobama bez plafona viših od prosjeka i u prostranim dvoranama.
  • Tip ovjesa. Svetiljka se može pričvrstiti na kabel, cijev bilo kojeg promjera ili kabel za napajanje. Vrste užadi mogu biti različite – užad, lanci, tanke metalne žice i drugi.

Viseće lampe u unutrašnjosti svjetlosni tonovi su odabrani tako da daju usmjereno osvjetljenje. U tamnim sobama ili sobama sa tamnim, hladnim nijansama, difuzne lampe izgledaju efikasnije.

Na raspolaganju za vrlo velike sobe privezak moderne lampekombinirajući nekoliko izvora svjetlosti. Svaka od njih može se podesiti nezavisno, što vam omogućava podešavanje potrebnog nivoa osvjetljenja.

Primjeri uređenja interijera modernim visećim lampama

  • Privjesna svjetla iznad stola u unutrašnjosti apartmana Grey Scale.

  • Vješalice iznad stola u unutrašnjosti studio apartmana 33 sq. m.

  • Savremena viseća svetla iznad bara u unutrašnjosti dvoetažnog garsonjere od 29 kv. m.

  • Vješalice preko toaletnog stolića u unutrašnjosti dječje sobe za djevojčice.

  • Privjesna svjetla iznad stola u unutrašnjosti Penthouse II u Kopenhagenu.