Dizajn razumijemo različito

Fejsing efekt oživljava i prekida kubizam koji morfologiju zapadnog sustava izdvaja od klišea modernog dizajna. Karakteriziran prikladnošću za upotrebu u širokom spektru različitih suvremenih i tradicionalnih aranžmana, West također odslikava tragove čiste kreativnosti, poput ležaljke, u peterokutnom ili šesterokutnom obliku i elementima koji se ističu svojim upečatljivim naslonima u sedlarskoj koži , ergonomskog oblika za podizanje i podupiranje stražnjeg jastuka. Istinski elementi iznenađenja, razbijaju kompozicijski izgled, stvarajući stilsku točku interesa i prekidajući kontinuirani efekt presvlake tkaninom, vizualno olakšavajući volumen straga. Rješenje dizajnirano za optimizaciju izgleda i oblika, stvoreno znanjem o dizajnu i savoir-faireu povezanom s finim krojenjem koji su uvijek razlikovali marku Minotti.

Svaki element sustava izrađen je od izvrsne podloge od gusjeg puha kako bi se osigurala maksimalna udobnost, sadrži jastuke dovršene cjevovodom koji definira njihov profil i prepoznatljivu aluminijsku traku, blago zaobljenu na rubovima koja obrađuje pod, u potpuno novoj poliranoj boji rakije Završi.

Nikada se nećete lažirati osjećaja da ste na takvom mjestu

West ostavlja dovoljno prostora za zanimljive kompozicijske mogućnosti: ulazi u skladan dijalog i u boji i u obliku sa stolićima Amber, nadopunjen je bočnim stolićima, s okvirom u sedlastoj koži koji dočarava naslon i poboljšani od Clive konzola, koje se poigravaju s površinama, čak postavljajući jednu preko druge. Kombinacija dvaju izgleda Zapada, jednog s naslonom u sedlu, a druge konvencionalnije izvedbe s podstavljenim naslonom i naslonom za ruke.

“Čak i ako nemate spremnu skicu onoga što želite – mi ćemo vam pomoći da postignete rezultat o kojem ste sanjali.”
DAVID OSWALD

Caule for Flos kolekcija je vanjske rasvjete jednostavnih podcrtanih linija, ali snažnog identiteta u stilu. Kopirajući botaničku strukturu cvijeta, kolekcija sadrži pravu fleksibilnu vitku stabljiku, gotovo prirodni element, suptilan dodatak bilo kojem okruženju na otvorenom. Dostupne u različitim visinama i konfiguracijama, serija Caule dolazi u raznim materijalima i površinskim završnim obradama.

Glomazan izgled stvoren čvrstim skulpturalnim masama polukružnih nogu Wedgea kontrast je laganim stopalima, koje su kulminirale kosim vrhom dlijeta.